24 sept 2013, 22:48

Колко струва животът, ако всичко е въпрос на избор...? 

  Poesía » Filosófica
710 0 0

Колко струва живота,

ако няма причина да отворя очите си,

ако в мен отдавна само болка кънти?

Колко струва живот без мечта,

бездънен мрак без лъч светлина?

 

Колко струва живота,

ако всичко е въпрос на избор,

а моят избор си ти?

Ти - болка вряща,

всеки миг в безкрайността

в мен кънтяща.

© Виолета Веселинова - Ил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??