21 июл. 2015 г., 14:45

Контури на живот 

  Поэзия
455 0 0

Магия има у теб – душа,

не си жена, творба си.
Разлиствам те с любовните

слова, прочитам те с очи

за други слепи.

 

 

В очите ти живеят

думи две – шумни,

искрени и бурни.

Океани на любовната

игра, вълните им заливат

ме със младост.

 

 

Специална си, различна -

една.

Неповторимо-бляскаща

картина.

Цветова гама си на

вечността – контурите

рисуваш си сама.

 

 

И нявга, ако спреш да се

рисуваш и стативът покрие

се с прах, грабни сърцето ми

и с него съживи нашия

монограф.

 

 

 

 

© Веселин Джуров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??