30 нояб. 2008 г., 09:26

Копче 

  Поэзия
701 0 2

Копче

 

Вкопчих се в небето.

Заших поривите си за него.

Нанизах го до новите мъниста.

Копчето, иглата и конеца –

не боравя с тези инструменти.

Бримката тотално се разпра.

Скъсах възелчето със зъби.

Ножицата – имаше си друга работа.

Остана само да закърпя тялото си.

© Андриана Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??