Копче
Вкопчих се в небето.
Заших поривите си за него.
Нанизах го до новите мъниста.
Копчето, иглата и конеца –
не боравя с тези инструменти.
Бримката тотално се разпра.
Скъсах възелчето със зъби.
Ножицата – имаше си друга работа.
Остана само да закърпя тялото си.
© Андриана Спасова Всички права запазени