Долавям мириса на кожата ти,
омаен от аромата ù настръхвам,
вплитам пръсти в косите ти
и жадувам в тях да се скрия.
Оглеждам се в търсене на погледа,
удавям се когато ме срещне,
ослушвам се да чуя гласа ти,
успокоение да докара във мене.
Красотата в усмивката ме пленява,
разтапяйки ме, краката омекват.
Губя почва под мен, предаден,
от смехът ти, отекващ в мен.
Затварям очите с мисълта за теб,
да усетя всичко това върху мен
и сърцето бурно да препуска,
за да стигне по-бързо при теб.
© Джимбо Все права защищены