20.01.2015 г., 20:14 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
526 0 0

Долавям мириса на кожата ти,

омаен от аромата ù настръхвам,

вплитам пръсти в косите ти

и жадувам в тях да се скрия.

 

Оглеждам се в търсене на погледа,

удавям се когато ме срещне,

ослушвам се да чуя гласа ти,

успокоение да докара във мене.

 

Красотата в усмивката ме пленява,

разтапяйки ме, краката омекват.

Губя почва под мен, предаден,

от смехът ти, отекващ в мен.

 

Затварям очите с мисълта за теб,

да усетя всичко това върху мен

и сърцето бурно да препуска,

за да стигне по-бързо при теб.

© Джимбо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??