15 июл. 2011 г., 23:24

Копнежно 2 

  Поэзия » Любовная
713 0 5

Копнежно 2

 

Искра съблазън в устните ми пари -   

ще я погалиш ли замислен ти,

или присвил очи ще я захапеш,

опиянен от сладки помисли?!?

 

Спонтанен вятър тялото ми гали -   

извивките ми в нежност се топят,

пробуждаш в мен копнежите заспали -   

пред погледа ти тих жена трепти...

 

Ела със мен в забравеното утре -   

да се открием, да се споделим,

ела, да изгорим във буен огън,

в жадуван залез да се потопим...

 

Очите ни се гонят в тишината,

ръцете ни се вплитат с тайнствен мрак,

телата ни - два въглена очакват

да нажежим до синьо въздуха от страст...

© Радосвета Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??