Копнежно 2
Искра съблазън в устните ми пари -
ще я погалиш ли замислен ти,
или присвил очи ще я захапеш,
опиянен от сладки помисли?!?
Спонтанен вятър тялото ми гали -
извивките ми в нежност се топят,
пробуждаш в мен копнежите заспали -
пред погледа ти тих жена трепти...
Ела със мен в забравеното утре -
да се открием, да се споделим,
ела, да изгорим във буен огън,
в жадуван залез да се потопим...
Очите ни се гонят в тишината,
ръцете ни се вплитат с тайнствен мрак,
телата ни - два въглена очакват
да нажежим до синьо въздуха от страст...
© Радосвета Петрова Todos los derechos reservados
Поздрави!