27 мая 2012 г., 12:28

Корона от тръни 

  Поэзия
932 0 0

Косите си искам в тръни да превърна,

бодлите им да ми вземат очите,

да ослепея с твоето лице в ума си.

Кожата ми да пробият и топлата

кръв да утоли жаждата на тялото ми.

Да се превърна в храст от болки!

Но сърцето ми в земята да се закопае,

за да може друга пролет, някой

корона да си направи.

Тялото ми да целуне

и да вкуси любовта ми.

© Ив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??