Косите си искам в тръни да превърна,
бодлите им да ми вземат очите,
да ослепея с твоето лице в ума си.
Кожата ми да пробият и топлата
кръв да утоли жаждата на тялото ми.
Да се превърна в храст от болки!
Но сърцето ми в земята да се закопае,
за да може друга пролет, някой
корона да си направи.
Тялото ми да целуне
и да вкуси любовта ми.