14 сент. 2013 г., 19:03  

Крадени евросредства 

  Поэзия » Юмористическая, Гражданская
404 0 0

Евросредства ще спират по програми оперативни.

Изглежда има дробчета атрактивни

и някои ги ядат за обществена сметка.

Да, ама не сме с една мозъчна клетка!

Ирена Първанова крала пари за администрацията,

ама не е чак толкоз проста нацията.

Зинеида Златанова, ти я уволни,

присвоеното от нея ти върни!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??