Евросредства ще спират по програми оперативни.
Изглежда има дробчета атрактивни
и някои ги ядат за обществена сметка.
Да, ама не сме с една мозъчна клетка!
Ирена Първанова крала пари за администрацията,
ама не е чак толкоз проста нацията.
Зинеида Златанова, ти я уволни,
присвоеното от нея ти върни!
© Георги Todos los derechos reservados