20 авг. 2021 г., 22:12

Красиво лято 

  Поэзия » Пейзажная
315 1 1

Слънцето с червена риза
се показа рано сутринта
и зад облаче излиза
весело, засмяно.

 

После в жълто се облече
и лъчи разпали.
Изгревът оранжев вече
лятото погали.

 

Лято парещо и цветно -
толкова красиво!
Виж, над тебе и небето
как блести във синьо!

 

А усмихнати ти махат
с обич и цветята
и за тебе мило лято,
пръскат аромати.

© Ани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??