20 ago 2021, 22:12

Красиво лято 

  Poesía » Del paisaje
316 1 1

Слънцето с червена риза
се показа рано сутринта
и зад облаче излиза
весело, засмяно.

 

После в жълто се облече
и лъчи разпали.
Изгревът оранжев вече
лятото погали.

 

Лято парещо и цветно -
толкова красиво!
Виж, над тебе и небето
как блести във синьо!

 

А усмихнати ти махат
с обич и цветята
и за тебе мило лято,
пръскат аромати.

© Ани Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??