18 нояб. 2007 г., 10:14

Кръговрат 

  Поэзия » Философская
732 0 11

Човек е нищо...

Само шепа прах.

Откърмен от земята,

живял в лъжа и страх

пред вечната природа

и господаря-Бога...

След неговата смърт

прегръща го земята,

червеи го глозгат,

без да ги е грях

и отново се превръща

в шепа мръсна прах...

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??