18 nov 2007, 10:14

Кръговрат 

  Poesía » Filosófica
733 0 11

Човек е нищо...

Само шепа прах.

Откърмен от земята,

живял в лъжа и страх

пред вечната природа

и господаря-Бога...

След неговата смърт

прегръща го земята,

червеи го глозгат,

без да ги е грях

и отново се превръща

в шепа мръсна прах...

 

 

© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??