6 сент. 2011 г., 16:20

Кръговрат на чувствата 

  Поэзия » Другая
1152 0 40

Не обичам късните лета,

настръхналите утрини от хлад,

замислените понеделнишки лица,

напудрени с невидима тъга,

и онзи неизбежен кръговрат,

във който няма връщане назад.

 

Обичам тишината на снега,

увита в пухкавия зимен сън,

отново бяла да се преродя

и да пресрещна пролетта навън

с паролата: Готова съм!

 

© Ивон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??