Кръстовден
Кръстовден,
светъл ден,
Божието присъствие нека ни озарява,
с повече ум да ни дарява,
аз обичам моята лична молитва,
духовният ми мир е ценна реликва,
всеки да си носи кръста справедливо
и бъдещето му да е щастливо!
© Пламена Сомова Все права защищены