14 sept 2011, 13:11

Кръстовден 

  Poesía » Filosófica
496 0 1

Кръстовден

 

Кръстовден,

светъл ден,

Божието присъствие нека ни озарява,

с повече ум да ни дарява, 

аз обичам моята лична молитва,

духовният ми мир е ценна реликва,

всеки да си носи кръста справедливо

и бъдещето му да е щастливо!

 

 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??