Буря започва.
Мрак прониква през облаци,
облаци и небе.
Под купол затворени сме.
Ние не виждаме този купол,
защото е по-лесно.
Но не го ли счупим сега,
ще гнием вечно.
Вземи камък
и хвърли го,
хвърли го право в тази материя,
която пречи ни.