9 nov 2016, 7:55  

Купол 

  Poesía » Verso libre
592 0 0

Буря започва. 
Мрак прониква през облаци,
облаци и небе. 
Под купол затворени сме.

 

Ние не виждаме този купол,
защото е по-лесно. 
Но не го ли счупим сега, 
ще гнием вечно.

 

Вземи камък 
и хвърли го,
хвърли го право в тази материя, 
която пречи ни.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??