Ако си някъде там,
на другия край на света
и погледнеш небето
с пръснати златни звездици,
представи си, че съм сред тях,
твоята нежна звезда -
отражение златно
в твоите мъжки зеници.
Ако си близо до мен,
погали ме тихо с глас,
с пръст избърши от лицето ми
тези издайни сълзи -
те са случайни,
от вятъра,
не искам да плача и аз -
разкажи ми твоята приказка,
как вярваш в тъжни очи.
© Валка Все права защищены