23 нояб. 2008 г., 15:34

Към себе си... 

  Поэзия » Философская
630 0 8

Към себе си...

Раняват ме все „искрени" приятелства...
Смехът ми се стопява... до... усмивка...
Сълзи искряха във очите ми - от щастие...
Сега две капки лед по бузите се стичат...

Сама си позволих да ти повярвам...
Сама избрах да мисля, че летя...
Сега душата си заключвам... със мълчания,
в които свойта болка да стопя...

Знам, че ще мога - не веднъж се случваше
аз болката си в мъдрост да превърна...
... Сега си тръгвам... връщам се към себе си...
И пак ще дойда... някой ден... да те прегърна...

 

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??