Не се превърнах в чужда орис!
Не влязох в ничия съдба,
без портата й да отвори
с усмивка нейната душа!
Отивах си, когато трябва
и вземах целия си плам
с надеждата да го опазя
и целия да го отдам.
И Господ ми остави време
за път към твоята врата,
та щом почукам, да ме вземеш
със себе си към вечността.
© Руми Бакърджиева Все права защищены