25 янв. 2009 г., 08:41

Лабиринт на страстта 

  Поэзия
767 0 0
Дойде при мен в неделя сутрин,
а твоята черна коса
погълна зимният вятър.
Не знам как ме откри,
толкова самотен аз бях,
ти взриви сърцето ми
и снегът се стопи...
Толкова силно желаех те,
а ти на мълчанието бе лице
обвито в неземна красота.
Такива чувства не бях изпитвал,
сам в лабиринта на страстта.
Защо съдбата с мен се подигра,
в ада бях...
Пожелах сърцето на омъжена жена!

© Евгени Евгениев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??