Целувам очите ти сиви,
жадно гледащи, молещи.
Приглаждам с пръсти косите ти,
рошени от вятъра, през деня.
Целувам сочната ти кожа,
тръпнеща при всяка милувка.
Тихо шепна в ушите ти,
галещи слуха ти приспивно.
С ръце обгръщам тялото ти,
топлейки го в студената нощ.
Заспиваш до мене спокойна,
за да посрещнем заедно утрото.
Сгушена в мене си ти
и усмихнато все още спиш.
Радостна събуждаш се вече,
за да посрещнем новия ден.
© Джимбо Все права защищены