6.07.2010 г., 12:01 ч.

Лека нощ! 

  Поезия » Друга
804 1 0

Целувам очите ти сиви,

жадно гледащи, молещи.

Приглаждам с пръсти косите ти,

рошени от вятъра, през деня.

 

Целувам сочната ти кожа,

тръпнеща при всяка милувка.

Тихо шепна в ушите ти,

галещи слуха ти приспивно.

 

С ръце обгръщам тялото ти,

топлейки го в студената нощ.

Заспиваш до мене спокойна,

за да посрещнем заедно утрото.

 

Сгушена в мене си ти

и усмихнато все още спиш.

Радостна събуждаш се вече,

за да посрещнем новия ден.

© Джимбо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??