5 мая 2017 г., 11:17

Лека нощ, деца 

  Поэзия
338 0 0

Не съм достигала такива висоти,

не съм опитвала по-пристрастяващ

наркотик

от твоя поглед.

 

Светим в тъмното,

докато денят гасне,

телата ни са създадени да танцуват

и да бягат,

но ми се прииска да остана.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??