5.05.2017 г., 11:17 ч.

Лека нощ, деца 

  Поезия
337 0 0

Не съм достигала такива висоти,

не съм опитвала по-пристрастяващ

наркотик

от твоя поглед.

 

Светим в тъмното,

докато денят гасне,

телата ни са създадени да танцуват

и да бягат,

но ми се прииска да остана.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??