29 мар. 2012 г., 20:04

Лилав цвят 

  Поэзия
565 0 1

Лилав цвят

 

Блести лилавият цвят,

на нюанси толкова богат,

тъмното лилаво покорява с царственост,

по-светлото - с обаятелност,

а най-светлото - с неподправена нежност,

магическият цвят искри,

той най-ефектната дъга от полутонове сътвори,

свидетелка съм на цветно преливане,

на незабравимо красиво преоткриване!

 

 

 

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря за вълшебството което ми подари
    със специалния ти стих.
Предложения
: ??:??