Лилав цвят
Блести лилавият цвят,
на нюанси толкова богат,
тъмното лилаво покорява с царственост,
по-светлото - с обаятелност,
а най-светлото - с неподправена нежност,
магическият цвят искри,
той най-ефектната дъга от полутонове сътвори,
свидетелка съм на цветно преливане,
на незабравимо красиво преоткриване!
© Пламена Сомова Всички права запазени
със специалния ти стих.