17 нояб. 2011 г., 11:38

Листопад 

  Поэзия
606 0 5

Листопад е…

сипят се листата.

Клоните оголват,

падат по земята.

 

Листопад е…

капят ми листата.

Любовта загубих,

пораснаха децата.

 

Листопад е…

с годините нахлува.

Живота ти отнема,

с болката върлува.

 

Напролет…

дървото ще разлисти.

А от мен животът

ще къса нови листи.

 

 

© Лилия Нейкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??