Листопад е…
сипят се листата.
Клоните оголват,
падат по земята.
Листопад е…
капят ми листата.
Любовта загубих,
пораснаха децата.
Листопад е…
с годините нахлува.
Живота ти отнема,
с болката върлува.
Напролет…
дървото ще разлисти.
А от мен животът
ще къса нови листи.
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados
си направилаа само...но винаги идва красивата пролет..
с новите листи...и това е най-хубавото на този тъжен живот..
прегръщам те...с обич.