Реформи съдебни -
все взаимно враждебни.
Навред зали и коридори
се тресат от раздори.
Реформи фиктивни -
уж все прогресивни.
И ако човек поразсъди, -
единствено ефективно
е ... бандитското
"правосъдие".
© Вълчо Шукерски Все права защищены