12 sept 2021, 1:26

Логично заключение 

  Poesía » Filosófica, Civil, Epigramas, Otra
907 0 2

Реформи съдебни -

все взаимно враждебни.

Навред зали и коридори

се тресат от раздори.

 

Реформи фиктивни -

уж все прогресивни.

 

И ако човек поразсъди, -

единствено ефективно

е ... бандитското

                     "правосъдие".

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??