Побърквам се когато те гледам
Със очите искащи всичко
Побърквам се когато ме прегръщаш
Та чак ще ме счупиш, да толкова силно
Побърквам се когато те видя отново
С парещи устни пред мене
Побърквам се когато не мога
Да сложа моите устни по тебе
Побърква ме всеки поглед
Който впиваш в мен
Побърквам се дори тогава
Когато си до мене всеки ден
И ето вече станах побъркан
Дори луд човек, луд но по теб
И ето дори вече объркано
Впивам своя поглед във теб
Полудях от любов, полудявам и още и още
Полудях по теб и дори плача нощем
Полудявам щом моите устни докоснат лицето ти
Полудявам щом ти и само ти си в ръцете ми
Полудявам от болка изгаряща в мен
Сърцето кървящо под нежен сътен
Полудях от мъка умираща в мен
Щом те искам а те няма до мен
И да казах вече, луд съм по теб
Луд до болка, изгаряща в мен
И да казвам го: луд съм по теб
И искам теб до мен всеки ден
© Атанас Дизов Все права защищены