4.08.2017 г., 2:18 ч.

Луд съм по теб 

  Поезия » Любовна
1208 1 1

Побърквам се когато те гледам

Със очите искащи всичко 
Побърквам се когато ме прегръщаш 
Та чак ще ме счупиш, да толкова силно 

 

Побърквам се когато те видя отново 
С парещи устни пред мене 
Побърквам се когато не мога 
Да сложа моите устни по тебе 

 

Побърква ме всеки поглед 
Който впиваш в мен 
Побърквам се дори тогава 
Когато си до мене всеки ден 

 

И ето вече станах побъркан
Дори луд човек, луд но по теб
И ето дори вече объркано 
Впивам своя поглед във теб 

 

Полудях от любов, полудявам и още и още 
Полудях по теб и дори плача нощем 
Полудявам щом моите устни докоснат лицето  ти 
Полудявам щом ти и само ти си в ръцете ми 

 

Полудявам от болка изгаряща в мен 
Сърцето кървящо под нежен сътен 
Полудях от мъка умираща в мен 
Щом те искам а те няма до мен 

 

И да казах вече, луд съм по теб 
Луд до болка, изгаряща в мен 
И да казвам го: луд съм по теб 
И искам теб до мен всеки ден

© Атанас Дизов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??