15 нояб. 2007 г., 21:37

Луда 

  Поэзия » Другая
1067 0 3

Нощта ме гледа зад завеса мрачна,

изплетена в смеха на нощни птици.

Бездомната препъва се невзрачна

в крила на паднали светици.

 

Денят ме буди в скута си ранен,

постлан с въздишки и заблуди.

Навярно е откъснал се от мен...

А може би сме просто луди?

© Ралица Желева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??