Ярка луна над мен
вие кристален рог.
Свърши и този ден,
даже почива Бог!
2х
Припев:
Топлият здрак
кани ме пак
в нов и магичен свят.
Там, до зори,
песни, игри
стихват и всички спят.
х2
Залезът е застлал
черга с безброй звезди.
Сякаш за лунен бал
целият свят блести.
х2
Припев
х2
© Миглена Миткова Все права защищены