1. Сама съм... Навън е студено...
Луната самотно блести...
Сама съм... В звездната бездна
проблясват самотни звезди...
2. Сама съм... И никого няма -
напразно ще чакам в нощта...
Сама съм... Ще дойде ли време
да стопли и мен любовта...?
© Таня Георгиева Все права защищены