21 nov 2015, 0:38

Лунна самота 

  Poesía » De amor
421 0 0

1. Сама съм... Навън е студено...
    Луната самотно блести...
    Сама съм... В звездната бездна
    проблясват самотни звезди...

 

2. Сама съм... И никого няма -
    напразно ще чакам в нощта...
    Сама съм... Ще дойде ли време
    да стопли и мен любовта...?

© Таня Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??