16 мар. 2007 г., 09:11

Лъжец 

  Поэзия
663 0 1

Лъжец

Допуснах те в сърцето си,
а знаех, че си лъжец.
Подарих ти душата си,
а знаех, че в игричките си спец.

Посветих ти мечтите си, а знаех,
че ще ги превърнеш в пепел и прах.
Аз исках само да ме обичаш,
но... да те променя не успях!

© Красимира Бакалова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??