16.03.2007 г., 9:11 ч.

Лъжец 

  Поезия
662 0 1

Лъжец

Допуснах те в сърцето си,
а знаех, че си лъжец.
Подарих ти душата си,
а знаех, че в игричките си спец.

Посветих ти мечтите си, а знаех,
че ще ги превърнеш в пепел и прах.
Аз исках само да ме обичаш,
но... да те променя не успях!

© Красимира Бакалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??