29 июн. 2007 г., 12:30

Любимата страда от махмурлук 

  Поэзия
743 0 8
 

Любимата страда от махмурлук



Махмурлука целуни.

Остави го да те сграбчи.

Аналгин си закупи.

Преглътни го с топло чайче.


След това се разходи,

вятърът да те прегърне.

После сладичко поспи,

радостта да се завърне.


А пък аз над теб ще бдя,

ще те галя нежно с песен,

стихове ще ти редя

в светли блянове унесен.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??