Любимата страда от махмурлук
Махмурлука целуни.
Остави го да те сграбчи.
Аналгин си закупи.
Преглътни го с топло чайче.
След това се разходи,
вятърът да те прегърне.
После сладичко поспи,
радостта да се завърне.
А пък аз над теб ще бдя,
ще те галя нежно с песен,
стихове ще ти редя
в светли блянове унесен.
© Петър Варчев Todos los derechos reservados