16 мар. 2008 г., 15:20

Любов 

  Поэзия
860 1 2
 

Колко бързо се поддавам аз

на твоите ласки и слова.

И в миг забравям за света.

Колко хубаво е с тебе двама - аз и ти,

влюбени ний пътя си да споделим.

Да, в един прекрасен слънчев ден,

ще тичам аз по плажа,

а в ръцете ми ще бъде нашето дете.

И вечер, щом в очите мънички погледна,

пак твоя образ аз ще видя.

И думи две ще кажа: "Къде си ти, любов, сега?!"

 

© Маги Малинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??