Колко бързо се поддавам аз
на твоите ласки и слова.
И в миг забравям за света.
Колко хубаво е с тебе двама - аз и ти,
влюбени ний пътя си да споделим.
Да, в един прекрасен слънчев ден,
ще тичам аз по плажа,
а в ръцете ми ще бъде нашето дете.
И вечер, щом в очите мънички погледна,
пак твоя образ аз ще видя.
И думи две ще кажа: "Къде си ти, любов, сега?!"
© Маги Малинова Всички права запазени