За живота си без теб до днес не мислех -
необходима бе ми повече от всичко.
Не ме интересуваше и болката и нищо,
че страдах всеки път, когато те има.
Откакто съществувам, за теб войни и битки печелех и губех,
и песни, и сълзи за тебе редях...
... и се молех...
Но днес не се доближавай,
ти нямаш място в моята душа.
Тръгни си, думичка не казвай,
добре ми е без теб... сама...
Когато бе за мене всичко, сърцето ми без жал уби.
Сега се връщаш, искаш да останеш... но уви...
С очите му не гледай, сърцето остави,
аз няма пак да трепна, защото моето кърви.
И нищо че е този, когото чаках цял живот,
за мене няма вече чувства,
благодари на себе си... Любов...
© Фи Орцева Все права защищены