Мисълта ми не мога да опиша,
когато душата ми за друго диша.
За очите мили и душата блага,
що в сърцето спомен слагат.
За онзи поглед сърдечен
топъл,
който спира малкия вопъл.
За прегръдката силна,
която ме милва.
За красивите думи
от любимите устни...
За сърцето, което бие учестено
и то няма да бъде уморено
от едно нещо, от един слов -
и какво е то? - любов!
© Иветтт Все права защищены