18 дек. 2016 г., 18:43

Любов 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
552 0 0

Как така изведнъж

спираш да обичаш

някого?

 

Светът започва

да губи цвета си.

Остават само бледи контури

и едва доловими сиви щрихи.

 

Изморих се от поезия,

изморих се от приказки,

които обещават червено,

и зелено, и жълто.

 

Изморих се да се блъскам в бялото.

Изморих се от тая 

ваша любов...

© Ивелина Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??